Cal-Max-hallway-1

Skylight Cal Max este un calendar inteligent de 27 de inci care ar putea inlocui afisajul dvs. inteligent

Skylight, o companie responsabilă pentru o varietate de cadre inteligente populare, pregătește lansarea Cal Max – un calendar inteligent care este o versiune simplificată a unui afișaj inteligent tradițional. Nu veți urmări Netflix pe ecranul masiv de 27 de inci sau veți încerca diferite aplicații, deoarece este conceput să ofere familiilor o modalitate simplificată de a accesa calendarele lor, sarcinile, planificarea meselor și albumele foto fără niciunul dintre aglomerațiile găsite pe afișajele inteligente tradiționale.

Cal Max este conceput pentru a vă ajuta să vă organizați casa fără a introduce orice distragere nedorită. Nu veți găsi o listă masivă de aplicații suportate (așa cum vedeți în mod obișnuit pe afișajele inteligente). În schimb, puteți sincroniza fără probleme datele dvs. din Google Calendar, Outlook, Apple Calendar, Cozi și Yahoo, permițând membrilor familiei să își împingă automat toate activitățile către Cal Max pentru planificare ușoară. De asemenea, funcționează ca un cadru inteligent, permițându-vă să vizualizați fotografii trimise de membrii familiei.

Un punct de vânzare important al său este ecranul tactil generos de 27 de inci, care face ușor să vedeți ce este planificat pentru ziua respectivă fără a fi nevoie să alergați în bucătărie și să vă străduiți privind un afișaj de 8 inci. Unitatea trebuie montată pe perete, dar vine cu un suport de montare pentru instalare ușoară.

Veți găsi o varietate de caracteristici prietenoase pentru copii pe Cal Max, cum ar fi un sistem de coduri de culoare și utilizarea emoji-urilor pentru a sărbători sarcinile completate.

Cal Max pare o opțiune solidă pentru familiile care caută o alternativă minimalistă și fără distragere la afișajele inteligente tradiționale, deși are unele dezavantaje semnificative. În primul rând, nu suportă Google Home sau Amazon Alexa, deci nu va servi ca un centru central pentru restul dispozitivelor dvs. inteligente. De asemenea, dimensiunea sa mare ar putea fi o problemă pentru cei care locuiesc în apartamente, deoarece găsirea spațiului pentru afișajul de 27 de inci ar putea fi problematică.

Dar dacă nu vă faceți griji în legătură cu spațiul și doriți un calendar inteligent care să vă simplifice viața, Cal Max merită o examinare mai atentă. Skylight a deschis oficial precomenzile pentru Cal Max, cu un preț de 600 de dolari pentru dispozitiv. Unitățile vor începe să fie expediate în luna iunie.

Poate le-ai ratat