Battery-Doorbell-Pro-2-1-1

Ring Battery Doorbell Pro ofera caracteristici premium fara nevoia de cabluri incomode

Ring a început să lanseze inițial seria sa Pro în 2021, oferind caracteristici premium cu produse precum Stick Up Cam Pro, Floodlight Cam Pro, Spotlight Cam Pro și Wired Doorbell Pro. Trei ani mai târziu, echipa continuă să adauge noi produse la această familie, cu Ring lansând oficial Battery Doorbell Pro pe 6 martie.

Ring Battery Doorbell Pro include multe dintre specificațiile fratelui său cu cablu. Capabil să înregistreze în 1536p HD+ și cu suport pentru Audio+ (permitând o comunicare clară pe două căi), este unul dintre cele mai premium video doorbells din catalogul Ring. Ring afirmă că dispozitivul dispune de senzori de imagini îmbunătățiți pentru a oferi culori mai precise și capacitatea de a oferi vedere nocturnă în culori când soarele apune.

Zonele Bird’s Eye și Vederea Bird’s Eye sunt două dintre abilitățile cele mai captivante disponibile pe Ring Battery Doorbell Pro. Acestea vă permit să obțineți o vedere aeriană a proprietății dumneavoastră și să furnizați detalii suplimentare despre orice mișcare detectată în afara casei dumneavoastră. De asemenea, vă permit să creați zone de mișcare mai precise, asigurându-vă că sunt monitorizate doar zonele pe care doriți să le urmăriți.

În alte cuvinte, este Wired Doorbell Pro fără conexiunea cu fir incomodă. Acest lucru ar trebui să fie atractiv pentru orice locuință care caută un video doorbell bine echipat, dar nu dorește să se îngrijoreze în legătură cu procesul de instalare cu fir.

După cum era de așteptat, video doorbell-ul se integrează bine cu alte produse Ring și susține planurile Ring Protect. Dacă intenționați să utilizați doar Ring Battery Doorbell Pro și nu aveți alte dispozitive Ring, puteți opta pentru planul de bază la 4 dolari pe lună. Acest lucru deblochează istoricul video de 180 de zile, alertele de persoane, notificările bogate și alte caracteristici importante.

Ring Battery Doorbell Pro este acum disponibil pentru precomandă la prețul de 230 de dolari. Unitățile vor începe să fie expediate pe 6 martie. Pentru mai multe produse excelente, asigurați-vă că verificați colecția noastră de cele mai bune video doorbells.

Poate le-ai ratat