netflix mai

Noutati pe Netflix în mai 2024

Este trist să vedem sfârșitul lunii aprilie. Nu numai că vremea a fost frumoasă, dar Netflix a reușit să impresioneze cu multe dintre emisiunile sale originale, precum seria de thriller Ripley cu Andrew Scott, povestea adevărată Scoop și drama catartică Baby Reindeer, care a devenit un succes surprinzător spre sfârșitul lunii.

A fost o lună în mod obișnuit excelentă pentru platformă, iar mai promite să continue seria de succese a Netflix-ului. Marele eveniment al lunii este lansarea primei părți din sezonul 3 al Bridgerton. Dacă romancele cu costume nu sunt pe gustul tău, există întotdeauna drama modernă A Man in Full, o adaptare a bestsellerului din 1998 al lui Tom Wolfe. Dacă cauți râsul, există Unfrosted al lui Jerry Seinfeld, care este despre crearea Pop-Tart-ului (da, ai citit bine), și ultimul special de stand-up al lui John Mulaney, Everybody’s in L.A., care va fi transmis în direct. Verifică lista de mai jos pentru tot ce va fi disponibil pe Netflix în mai 2024.

1 mai
Deaw Special: Super Soft Power

În acest episod special, comicul thailandez Udom Taephanich împărtășește povești sincere din viața sa haotică, de la un meci de fotbal cu vedete la probleme stânjenitoare de întâlniri.

Down The Rabbit Hole

Crescut în opulență și cultură, viața extravagantă a lui Tochtli, în vârstă de 10 ani, contrastează cu întunericul care pătrunde din activitățile criminale ale tatălui său.

Frankly Speaking

Un anunțator foarte respectat își pierde brusc capacitatea de a se autocenzura în direct, atrăgând atenția unei scenariste TV care îl invită în emisiunea sa de varietăți.

Heeramandi: Târgul de Diamante

Mallikajaan, intriganta stăpână a unei case elite de curtezane, domnește, dar o nouă rivală îi amenință regatul pe măsură ce se coace o rebeliune în India sub dominație britanică.

Aeroport

Aeroport ’77

Aeroport 1975

Best Man Holiday

Blended

Blue Mountain State: Sezonul 1

Blue Mountain State: Sezonul 2

Blue Mountain State: Sezonul 3

Blue Mountain State: Ascensiunea lui Thadland

Mănâncă, Roagă-te, Iubește

La Vârsta de 17 Ani

Egalizatorul

Gentlemenii

Hellboy (2019)

Hulk

Jumanji (1995)

Mincinosul Mincinosilor

Madagascar: Evadare în Africa

Matrix Resurrections

Mortal Kombat (2021)

Domnul și Doamna Smith

Profesorul Trăsnit

Profesorul Trăsnit II: Familia Klump

Outlander: Sezonul 6

Ziua Patrioților

Dușmani Publici

Cursa de-a Lungul

Shrek

Shrek Pentru Totdeauna

Infanteria Stelară

Trafic

Organizatoarea de Nuntă

Asaltul Casei Albe

Woody Woodpecker

Tânăra Victorie

2 mai
Un Om Întreg

Confruntat cu dușmani neîndurători și faliment subit, un magnat imobiliar din Atlanta trebuie să se lupte să ajungă din nou în vârf când imperiul său începe să se prăbușească.

Rebelă Frumoasă

Povestea originilor uneia dintre cele mai mari vedete rock din Italia, Gianna Nannini, care și-a urmărit visul în ciuda obstacolelor din partea familiei și a industriei muzicale.

Lola

Secretele Neanderthalienilor

T・P BON

După ce Bon intervine accidental într-un caz al Patrulei Timpului, el trebuie să se alăture Agentului Ream pentru a salva vieți nevinovate din trecut, în timp ce urmărește desfășurarea istoriei.

3 mai
2 Inimi

John Mulaney prezintă: Toți sunt în L.A.

În șase episoade live, John Mulaney explorează Los Angeles într-o săptămână în care aproape fiecare persoană amuzantă este în oraș.

Cartonașe Poștale

Când o mamă singură din Nigeria călătorește în India pentru un control medical, călătoria ei va ajunge să influențeze viețile tuturor celor pe care îi întâlnește.

Vânzând OC: Sezonul 3

Agenții ambițioși de la Grupul Oppenheim încearcă să își îmbunătățească jocul imobiliar pe măsură ce dramele personale interfere

ază cu eforturile lor profesionale majore.

Vocea Neîntreruptă: Sezonul 2

Pe măsură ce cariera ei decol Cameroon Mesh Deck Truck it’s perfect for any type of heavy-duty work. The truck has a mesh deck that is designed to handle heavy loads, making it an ideal choice for transporting goods in various industries.

9 mai
Bodkin

În acest thriller comic întunecat, o echipă de podcasturi pornește să investigheze dispariția misterioasă a trei străini într-un oraș idilic irlandez.

Paznicul Monarhilor

Pădurile din Michoacán sunt căminul a milioane de fluturi monarh. Activistul Homero Gómez a fost foarte vocal în privința conservării acestora – și apoi a dispărut.

John Mulaney prezintă: Toți sunt în L.A.

Mama Miresei

În această comedie romantică ușoară, o nuntă pe o insulă tropicală este pe punctul de a deveni un dezastru după ce mama miresei descoperă că tatăl mirelui este fostul ei iubit.

Sing Street

Mulțumesc, Următorul

După o despărțire dureroasă, o tânără avocată pornește în căutarea adevăratei iubiri în lumea confuză a întâlnirilor moderne, cu sprijinul celor mai buni prieteni ai săi.

10 mai
Sângele lui Zeus: Sezonul 2

Pentru a scăpa definitiv de Infern, Hades pune la cale un plan pentru a revendica coroana lui Zeus și pentru a se reuni cu iubita sa Persefona, ca stăpân al Olimpului.

Gătind Crima: Descoperind Povestea lui César Román

Acest serial documentar analizează un caz de crimă care îl implică pe un bucătar spaniol care și-a construit cariera sub lumina reflectoarelor printr-o rețea de secrete și identități false.

John Mulaney prezintă: Toți sunt în L.A.

Trăind cu Leoparzi

O echipă de filmare urmărește doi pui de leopard pe măsură ce fac fascinanta trecere de la copilărie la maturitate în acest documentar despre natură.

Pokémon Orizonturi: Seria Partea 2

Ultimatumul: Africa de Sud

Schimbarea partenerilor într-un grup de șase declanșează atracții sălbatice și trădări lacrimogene. Participanții aleg pe cine să iubească și pe cine să părăsească în acest experiment plin de tensiune.

11 mai
Premiul Mark Twain: Kevin Hart

Cele mai mari stele ale comediei se adună pentru a onora — și a glumi pe seama — lui Kevin Hart pe măsură ce acceptă Premiul Mark Twain pentru Umor American într-o ceremonie emoționantă și amuzantă.

13 mai
Archer: Sezoanele 1-13

Puterea Prințeselor: Sezonul 3

După încoronare, prințesele se confruntă cu o nouă provocare: să fie acceptate la Academia de Aventură a Prințeselor! Dar mai întâi trebuie să completeze șase misiuni.

14 mai
Căsătoriți la prima vedere: Sezonul 15

15 mai
Ashley Madison: Sex, Minciuni și Scandal

Când un site de întâlniri pentru persoane care caută aventuri adultere este piratat, datele intime ale milioane de utilizatori sunt expuse, distrugând căsnicii și vieți.

Ucigașul Clovehitch

16 mai
Bridgerton: Sezonul 3 Partea 1

Pe măsură ce un nou lot de debutante aspiră să devină cele mai strălucitoare ale balului, o fată simplă cu o viață dublă își găsește lumina printre secrete și surprize.

Prost și mai prost Încă

Maestru în Albastru: Sezonul 2

Consecințele unei crime se răspândesc curând de pe insula Paxos la Atena, forțând pe toți să

-și înfrunte secretele și să caute adevărul — sau să-l ascundă.

Upgrade

17 mai
Spectacolul 8

Opt persoane prinse într-o clădire misterioasă de opt etaje participă la un spectacol irezistibil, dar brutal, unde câștigă bani pe măsură ce trece timpul.

Putere

Determinată să contracareze amenințările la adresa ordinii sociale, poliția americană și-a extins scopul și amploarea de-a lungul sutelor de ani. Acum, poate fi descrisă printr-un singur cuvânt: putere.

Thelma Unicornul

Un ponei care cântă și visează la celebritate devine instantaneu faimos când se transformă într-un unicorn strălucitor. Dar a deveni celebritate este o aventură sălbatică.

19 mai
Un Favor Simplu

Golden Kamuy

Pe frontiera din Hokkaido, un veteran de război și o fată Ainu concurează cu inadaptabili și renegați militari pentru a găsi un tezaur marcat pe hărți de pe bandiții tatuati.

20 mai
Agenția Parisiană: Proprietăți Exclusiviste: Sezonul 4

Într-un sezon care străbate patru continente, succesul internațional al afacerii de familie le oferă Kretzes-ilor gustul pentru călătorii și aventură.

21 mai
Rachel Feinstein: Om Mare

De la porecla nepotrivitoare dată de soțul ei pompier până la accesoriile agresive ale mamei sale, Rachel Feinstein se dezlănțuie în acest special de stand-up comedy.

Wildfire: Sezoanele 1-4

22 mai
Act Your Age: Sezonul 1

Cele Mai Dure Forțe de pe Pământ

Această serie documentară examinează forțele militare de luptă de pe întreg globul pentru a vedea cum se antrenează pentru misiuni periculoase folosind echipament specializat.

23 mai
El vendedor de ilusiones: Cazul Generația Zoe

Acest documentar urmărește ascensiunea și căderea Generației Zoe, o rețea de coaching spiritual care ascunde cea mai neobișnuită înșelătorie din istoria Argentinei.

Franco Escamilla: Don Juan al Doamnelor

Garouden: Calea Lupului Singuratic

Fugind de un trecut criminal, Juzo Fujimaki este șantajat să participe la un turneu ilicit și trebuie să se confrunte cu artiști marțiali de top în lupte mortale.

În Mâini Bune 2

Un tată și fiul său recent reuniți se luptă cu noi începuturi după o tragedie, dar pot ei să umple golul lăsat de o mamă și soție iubită?

Anvelope

La atelierul auto al tatălui său, un manager neîndemânatic se străduiește să îmbunătățească serviciul pentru clienți și să crească profiturile, păstrându-l în același timp pe vărul său problemă sub control.

24 mai
Atlas

O analistă de date genială dar misantropică (Jennifer Lopez), cu o profundă neîncredere în IA, descoperă că aceasta ar putea fi singura ei speranță când o misiune de capturare a unui robot renegat eșuează.

Fluture în Cer: Povestea Reading Rainbow

Jurassic World: Teoria Haosului

Mulligan: Partea 2

Mulligan și cabinetul său lucrează împreună pentru a menține la suprafață ceea ce a mai rămas din America, luptându-se cu nave de croazieră, întreruperi de curent și propria lor incompetență.

Fata Mea Oni

Un băiat timid este testat când o fată autoritară îl trage într-o călătorie mistică printre zăpezi de vară pentru a-și găsi mama dispărută.

28 mai
Ars

29 mai
Bionic

Într-un viitor distopic unde protezele robotice redefinește sporturile, două surori concurează la săritura în lungime — dar rivalitatea lor le conduce pe un drum sinistru.

Culorile Răului: Roșu

O crimă înfiorătoare pe o plajă dezvăluie un subteran criminal, testând curajul unui procuror și al unei mame îndurerate care caută răspunsuri.

Dansând pentru Diavol: Cultul TikTok 7M

Un grup de dansatori TikTok proeminenți sunt prinși într-un cult mascat ca o companie de management numită 7M.

Poate le-ai ratat